Dashuri dhe seks > Sex

Nëse e bën këtë para seksit, ka më shumë mundësi të mbetesh shtatzënë

 Read in English

Që të mbetesh shtatzënë, duhet spermë. Dhe që të kesh spermë, duhet të ejakulosh. Që të ejakulosh, duhet të jesh i eksituar.

Sipas ekspertëve, nëse ejakulon shpejt nuk është shumë efektive, pasi nuk arrin të mblidhet sasia e duhur e spermatozoideve që duhen për të ngjizur. Kështu që për t’i dhënë trupit kohën e vet të prodhojë sasinë e duhur, eksitohuni gradualisht duke u përkëdhelur dhe më pas, duke u prekur paraprakisht.

Paraloja është e rëndësishme për kënaqësinë seksuale aq sa është e rëndësishme për riprodhimin. Jo vetëm sepse fiziologjikisht, e ndihmon trupin e burrit dhe të gruas në proceset e trupit, por edhe pse krijon një lidhje më të fortë mes çiftit përpara seksit.

Sa më të afërt të ndiheni, aq më të lirshëm jeni gjatë marrëdhënieve seksuale, diçka që i vjen shumë në ndihmë ejakulimit.

Burimi: “Cafe Mom”