Showbiz dhe TV > Instagramming

Si tha Luana? ‘Nuse e çmendur!’ Marina bën vrapin më të paparë

 Read in English

Marina dukej mjaft në humor sot paradite, kur e motra Luana publikoi mesazhet me të, në të cilat e quante Marinën “nuse e çmendur”.

Por Marina duket me të vërtetë e lirshme dhe e lumtur, në ditën e martesës me Getoar Selimin, partnerin e saj prej rreth 3 vitesh.

Ata iu betuan njëri-tjetrit se do të duhen e respektohen derisa... epo, e keni parasysh, dhe pastaj me shpejtësi bëri marshimin e shpejtë të largimit nga altari, për të ndaluar që të hidhte tufën e luleve, që vetëm më fatlumja e kap.

 

BestCouple 🤵🏻👰🏼 @marina_vjollca @ghettogeasy

A post shared by Marina Vjollca (@slaymariiina) on

Por edhe Getoari nuk mbetet pas. Ai u ngjit në altar i pari, por hyrja e tij ishte më shumë si hyrja e James Bond-it në një darkë ku ndodhet gruaja që ia heq trurin, por edhe indiciet e fundit për përmbushjen e misionit.

 

🤵🏻👰🏼 @marina_vjollca @ghettogeasy

A post shared by Marina Vjollca (@slaymariiina) on