Dashuri dhe seks > Sex

Nëse bëni këtë lloj seksi, jeni një çift që e ka seriozisht!

7 llojet e seksit që bëjnë çiftet e vërteta.

 Read in English

Seksi mbi divan

Me pizhama, duke parë filma, ndiheni disi seksi. Një seks i shkurtër, pastaj prapë film. Një copë pica ka mbetur në kuti. Ai ta lë ty, ti ia lë atij. Është një maratonë filmash, ushqimi dhe seksi.

Kombinimi seks-dremitje i të shtunës mbrëma

Pas një jave të gjatë pune, shtriheni të dy në krevat të lodhur. Përtoni të visheni. Ai të prek, ty të zë gjumi nga prekjet e tij. Perfekte.

Më i shpejtë se seksi i shpejtë

Vetëm kur i dini shumë mirë cilët butona duhen shtypur, mund ta kënaqni tjetrin për fare pak kohë.

Seksi praktik lavatriçe-evitues

Kur vë një peshqir poshtë që të mos kesh pse të ndërrosh çarçafët, si edhe një bluzë për të fshirë djersët. Me pak rregullime, dhoma kthehet përsëri në gjendjen e mëparshme.

Seksi më përtac në botë

Kur përtoni të lëvizni dhe gjeni të dy pozicionin më të rehatshëm, ku ju duhet të lëvizni sa më pak të jetë e mundur për të arritur rezultatin.

Seks me rroba

Zakonisht kur je në një vend ku dikush mund të hyjë nga momenti në moment dhe nuk do të kishe kohë të visheshe prapë, kështu që heq vetëm ato që duhen hequr patjetër.

Kur s’bën seks

Të zgjedhësh gjumin përpara seksit është një ndër gjestet më romantike.

Burimi: Buzzfeed