Dashuri dhe seks > Sex

Seksi shijon shumë me muzikë: Këngë për vajzat që qejfin e bëjnë sipër

Për nder të vajzave që qejfin e bëjnë sipër, ose ku të duan ato, po ju prezantojmë këtë listë këngësh që krijojnë fiks atmosferën që ju duhet.

 Read in English

Sado të duket seksi Christian Grey kur merr kontrollin dhe jep urdhëra, vajzat që drejtojnë bëjnë çdo gjë shumë herë më seksi. Për nder të vajzave që qejfin e bëjnë sipër, ose ku të duan ato, po ju prezantojmë këtë listë këngësh që krijojnë fiks atmosferën që ju duhet.

Duke përfshirë Rihanna-n, Ciara-n, Banks, FKA Twigs, të gjitha e dinë çfarë duan dhe si e duan.

Fikni dritat, ndizni qirinjtë dhe vini këtë listë në Spotify nëse keni, ose në Youtube.

1. "Unravel Me" - Sabrina Claudio

2. "No Sleeep" - Janet Jackson feat. J. Cole

3. "Garden" - Emeli Sande feat. Jay Electronica and Áine Sion

4. "Electric" - Alina Baraz feat. Khalid

5. "$ecret" - Goapele

6. "Keep Running" - Tei Shi

7. "Crush" - Yuna feat. Usher

8. "What is Love" - Kingdom feat. SZA

9. "Do Not Disturb" - Teyana Taylor feat. Chris Brown

10. "Keep On" - Kehlani