WhatsApp thyen rekordet: I domosdoshëm si fjalët

 Read in English

WhatsApp ka tashmë 1 miliard përdorues aktivë çdo ditë. Aplikacioni i komunikimit me mesazhe online ka mbi 1,3 miliard përdorues mujorë, ndërsa së fundmi njoftoi një rekord përdoruesish aktivë të përditshëm që tejkalon ato të çdo aplikacioni tjetër mesazhesh.

Çdo ditë, mbi 55 miliardë mesazhe shkëmbehen në chat-et në Whatsapp, Nga të cilët 4,5 miliardë janë foto.

Whatsapp-I përdoret në 60 gjuhë të botës, duke u bërë mënyra numër një e komunikimit për njerëzit dhe kompanitë.

Artikuj të ngjashëm