Jo shumë të shkurtra, jo shumë të gjata: 9 prerje flokësh ideale për verën

Sepse flokët e gjatë janë në dimër!

 Read in English

Flokët janë vërtet gjysma e bukurisë dhe flokët e gjatë mund të jenë gjithnjë një zgjidhje e mirë, po si thoni sikur ta çoni lojën tuaj te parukierja në një tjetër nivel duke eksperimentuar prerjet më ‘in’ të momentit?

VIP-at kanë kohë që e bëjnë. Të rrëmujshme si në vitet 70-të apo me onde seksi, është e garantuar që do ndiheni të freskët dhe do luani më shumë me flokët tuaj, ndryshe nga bishti i përhershëm që përfundojmë duke sajuar në majë të kokës për t’i shpëtuar vapës.

 

A post shared by @vip_screenshots on

 

A post shared by @vip_screenshots on

 

A post shared by @vip_screenshots on

 

A post shared by @vip_screenshots on

 

A post shared by @vip_screenshots on

 

A post shared by @vip_screenshots on

 

A post shared by @vip_screenshots on

 

A post shared by @vip_screenshots on

 

A post shared by @vip_screenshots on

Artikuj të ngjashëm