Nëse jeni po aq të fiksuar sa ne me horoskopin, shiko ç’kemi për ju

Një dhuratë e dërguar nga yjet.

 Read in English

Të gjithë e njohim dikë të fiksuar me astrologjinë, që nuk del nga shtëpia pa lexuar horoskopin çdo mëngjes, ose horoskopin mujor nga Susan Miller te Anabel. Sigurisht nëse ky i fiksuari nuk jeni ju vetë.

Gjejeni kush tjetër bën pjesë në familjen tonë të madhe: Khloe Kardashian! Ylli i reality-showt ka nxjerrë në treg linjën e saj më të re të bluzave me shenjat e horoskopit dhe ne I DASHUROJMË.

Sa e thjeshtë do të ishte sikur në mos t’i blinim këto bluza, të printonim të ngjashme. Mund t’i vishnim në takimin tonë të parë dhe flasim deri në agim për karakteristikat tona, ose kur dalim për të gjuajtur dhe po ashtu mund të tërheqim drejt vetes dikë po kaq të fiksuar sa ne. Është fati, s’mund t’i dalim kundër.

Artikuj të ngjashëm