Speciale Matura 2017: Çunat si dhëndurë ose komplet “hipster”

Shikoni sa bukur dukeshin maturantët meshkuj të Shqiperisë dhe Kosovës

 Read in English

Shumica e djemve për veshjen e tyre të mbrëmjes së maturës zgjodhën kostumet klasike, por disa preferuan t’i qëndronin modës së fundit të kombinimeve mes kostumeve “chique” dhe elementëve sportive si xhinse apo atlete. Gjithashtu, këtë vit u vu re përdorimi i shumtë i papionëve dhe i xhaketave apo këpucëve me ngjyrë. Disa djem shkuan edhe më tej: U kombinuan edhe me makina të mira apo me puro. Siç thotë një shprehje : “Vishu siç do të bëhesh” dhe ky grupi i fundit pak a shumë po nis që tani të hartojë plane për një jetë luksi.

 

 

Copyright Anabel.al / Ndalohet ribotimi pa lejen e redaksisë.

Artikuj të ngjashëm