Beauty > Thonjtë

Hidhini një sy këtyre fotove para se të shkoni të bëni thonjtë këtë muaj

Të zgjedhësh s’ka qenë ndonjëherë kaq e thjeshtë

 Read in English

 

Thonj nudë
Pavarsisht sezoneve e trendeve, thonjtë nudë nuk dalin ndonjëherë nga moda. Është një zgjedhje e duhur kurdoherë dhe nuk vjetërsohet. Mund të luani me nuancat e me gurë dekorues të vegjël për të mos e ngarkuar dizenjon e pastër.

 

 

Thonj holografikë
Për duar më figurante, thonjtë holografikë ose me shkëlqim e xixa janë të duhurit për ju. Do të tërheqin vëmendjen e kujtdo dhe do t’ju duhet t’u përgjigjeni shumë pyetjeve: “Ku i ke bërë?”

 

Thonj me dizenjo
Ndonjëherë nudët janë shumë të mërzitshëm dhe holografikët shumë festive. Zgjidhja e mesme janë dizenjot deri diku minimaliste. Shtojini ngjyrës tuaj të preferuar disa vija, pika ose figura gjeometrike dhe voila, thonjtë tuaj marrin tërësisht tjetër pamje.