Fustanet dhe këpucët që ju duhen për të qenë ylli i mbrëmjes së maturës

 Read in English

Në ka një moment në jetë kur ne vajzat stresohemi me të vërtetë për një veshje, është pikërisht mbrëmja e maturës. Fustan të gjatë apo të shkurtër? Këpucë apo sandale? Të zgjedh të zezën dhe të mos rrezikoj, apo të eksperimentoj me ndonjë kombinim të çmendur?

Dhe sa më shumë afrohet data, aq më shumë shtohet stresi. Por, siç mund ta merrni me mend, ne nuk kemi bërë sehir ndërkohë që juve ju ka kapur paniku. Kështu që mund të na falenderoni më vonë sepse ju kemi gjetur fustanet dhe këpucët që do t’ju bëjnë të shndërrisni në mbrëmjen e maturës. Vijoni më poshtë për të zbuluar çfarë kemi zgjedhur enkas për ju në “Delirium Outlet”.

 

Fustan Diane von Fürstenberg
Sandale Rachel Zoe
Fustan Diane von Fürstenberg
Sandale Giuseppe Zanotti
Fustan Diane von Fürstenberg
Sandale Giuseppe Zanotti
Fustan Diane von Fürstenberg
Sandale Semilla
Fustan Diane von Fürstenberg
Sandale Giuseppe Zanotti
Fustan Diane von Fürstenberg
Sandale Giuseppe Zanotti

E gjetët veshjen tuaj? Atëherë merrni mamanë ose shoqen e ngushtë përkrahu dhe shkoni në “Delirium Outlet” në TEG, ku për më tepër, gjithçka që patë më sipër dhe të tjera marka prestigjioze do t’i gjeni me çmime të ulura deri në 70%.

Kristi Tashi

Redaktore Mode

Artikuj të ngjashëm