Harroni gjithçka dini: Vajzat nuk i pëlqejnë djemtë muskulozë!

Kanë të tjera preferenca.

 Read in English

Nëse mendonit se vajzat tërhiqen nga muskujt e barkut, jeni gabuar. Në fakt sipas një ëebsite porno, femrat tërhiqen më shumë nga trupat leshatorë 'prej babai'.

Kjo qëndron në krye të listës së kërkimeve në faqet pornografike, pasuar nga çiftet lesbike apo marrëdhëniet treshe, ndryshe nga sa kishim menduar (ose ndjerë), që tërhiqemi më shumë nga trupat e palestruar. Dhe rezultoi se madhësia e penisit ka shumë rëndësi. Ishte në fakt një nga fjalët kyçe në motoret e kërkimit të faqeve porno.

Burimi: NY Post

Artikuj të ngjashëm