Moda > Shopping now!

3 llojet e atleteve që çdo fashionista i ka në garderobë

 Read in English

Nëse bëni një vizitë në profilet në Instagram të blogereve dhe fashionistave më të famshme të momentit, si dhe i hidhni një sy koleksionit të tyre të këpucëve, do të shihni se përgjatë dy viteve të fundit, atletet zënë një pjesë goxha të madhe.

Kjo, falë trendit athletic-chic, që po vijon të jetë mëse i suksesshëm. Por, ndonëse koleksionet e atleteve të fashionistave mund të jenë goxha të gjera, 3 modele specifike duket se janë në garderobën e secilës prej tyre.

Atletet e bardha klasike

Hogan
I gjeni në www.viaanabel.al

Atletet e zeza

Dolce & Gabbana
I gjeni në www.viaanabel.al

Atletet e markave prestigjioze

Gucci
I gjeni në www.viaanabel.al

Burimi: WhoWhatWear