Moda > Fashion News

Këto foto nga sfilata e parë e Victoria’s Secret janë seriozisht të çuditshme

Shumë gjëra kanë ndryshuar që nga viti 1995.

 Read in English

 

Disa nga body-t kishin prerje aq të larta në pjesën e kofshës sa edhe publiku e ndiente sikletin e modeles.
Modelet dukeshin tërësisht të hutuara
Seriozisht, sikur nuk e kishin idenë nga të shkonin
‘Veshjet’ do të ishin kaq të paplota pa çantat dhe këpucët e punës
Le të themi që robdeshambërat anonin më shumë nga rehatllëku sesa nga joshja.
Të gjithë çmendeshin pas trikove
E kush i do krahët e engjëjve para trikove?
Në një pikë të sfilatës u shfaq edhe Terminatori
Ky fund është një makth elektrizimi që pritet të ndodhë nga çasti në çast
Disa prej këmishave të natës kishin varje në pjesën e bustit
Kjo do të ishte perfekte për një funeral seksi
Përgjatë sfilatës kishte edhe fustane tërësisht rastësore

Burimi: Cosmopolitan