Beauty > Lëkura

5 superushqime që bëjnë mrekullira për lëkurën e thatë

Hidratantët më të mirë të nënës natyrë.

 Read in English

 

Luhatja e temperaturës mund të sjellë dëmtime të shumta për lëkurën tonë dhe në stinën e dimrit, problemi më i zakonshëm, është pikërisht tharja e saj.

Për t’i mbijetuar dimrit me një lëkurë të shëndetshme, ja 5 superushqimet që mund t’i përdorni në vend të kremit, për një superhidratim.

Mjaltë me qumësht
Vaj arre kokosi
Vaj ulliri
Sojë
Çaj jeshil

Burimi: Women's Health