Shëndeti > Vetebesimi

Në këtë moshë, femrat ndihen më seksi se kurrë

Ja rezultatet e studimit.

 Read in English
Shikoni fotot e tjera!    v      

"House of Fraser” ka ndërmarrë një studim ku ka anketuar rreth 2000 femra në lidhje me të ndjerit seski dhe ka rezultuar se mosha kur ato ndihen më shumë kështu, është mosha 34-vjeçare.

Sipas rezultateve, 64% e femrave në mesin e të 30-ave kanë thënë se në këtë moshë, ato ndihen më tërheqëse për shkak se me kalimin e viteve, rritet edhe vetbesimi i tyre. 34% e tyre kanë thënë se ndihen kështu për shkak se janë në një lidhje sentimentale më të mirë.

Burimi: Independent/ Përshtati: Kristi Tashi