Make-Up

Hunda e përsosur e Kim? Kështu realizohet me makeup!

26 Prill 2016

Hunda e përsosur e Kim? Kështu realizohet me makeup!

Kim Kardashian nuk i mban për vete sekretet e saj të bukurisë. Ajo ka postuar një fotografi, ku duket qartë teknika që ajo përdor për ta bërë hundën të duket e drejtë, e vogël dhe me hark. Bëhet fjalë për konturimin e famshëm, teknikën që e ‘ringjalli’ artisti i njohur i makeup-it, Mario Dedivanoviç.

Siç mund të kuptohet edhe nga fotografia, forma e hundës krijohet përmes dy trekëndëshave me ngjyrë më të errët, duke lënë një zonë të bardhë në mes tyre për të krijuar iluzionin e një hunde të hollë.

Por ka edhe një truk shumë të rëndësishëm: duhet të krijoni një ‘urë’ mes hundës dhe vetullave, për të konturuar një hark sa më të theksuar të hundës. Dhe në fund, falenderoni përsëri Marion! Sa bukur, Mario!

Burimi: Popsugar