Duken shumë të shijshme? Mund t’i gatuani fare thjesht!

Kush tha që vezët mundemi vetëm t’i ziejmë apo t’i skuqim?

 Read in English
Shikoni fotot e tjera!    v      
Shfletoni galerinë për të parë si mund t'i përgatisni!
Photo Courtesy of Popsugar
Ndani veç të verdhat e vezës
Photo Courtesy of Popsugar
Rriheni të bardhën derisa të krijohet një masë shkumore
Photo Courtesy of Popsugar
Shtojini djathin e grirë
Photo Courtesy of Popsugar
Rrethojeni të verdhën me masën e përgatitur
Photo Courtesy of Popsugar
Futini në furrë dhe lërini derisa djathi të shkrijë dhe të marrë faqe
Ju bëfshin mirë. Janë aq të shijshme edhe në 3 të natës!

Që vezët sy janë ushqimi i preferuar i mëngjesit, nuk do shumë mend. E keqja është se na mërziten! Ndaj, mund të ndërrojmë shije me këtë recetë të shkëlqyer: ‘re vezësh’. Përveç vezës, do t’ju duhet vetëm djathë – gouda, parmexhian- e rëndësishme është që ai të shkrijë. Mos harroni kripën (natyrisht, shumë pak pasi siç e dimë, duhet ngrënë në sasi shumë të limituara). Shfletoni galerinë për të mësuar si t’i përgatisni!

Burimi: PopSugar/ Përshtati: Genta Hodo

Artikuj të ngjashëm